Pasta kip met groene pesto

imageHet is bij mij weer pasta dag. Ik hou van deze pasta dagen snel klaar en lekker!

Wat heb je nodig:
– glutenvrij pasta spirelli of penne.
– advocado
– twee kipfilet
– groene pesto. Je kan deze kant en klaar kopen maar kom op pak de blender maar!
Olijfolie, basilicum, citroen, teentje knoflook, lactosevrije kaas en pijnboompitten.

De bereiding:

Je begint met de pesto. Rooster twee eetlepels pijnboompitten. Doe de pijnboompitten, bosje basilicum, teentje knoflook en 20 gram lactosevrije kaas in de blender. Beetje bij beetje voeg je de 75 milliliter olijfolie toe. Met peper, zout en citroen werk je de pesto af!

Zet water op voor de pasta te koken. Als het water kookt kan je de pasta erbij voegen. Zie best even op de verpakking voor de kooktijd.

Pak de kipfilet en snij deze in stukjes. Kruid deze met peper en kurkumakruiden. Pak een pan en giet er wat olijfolie in. Bak de kip gaar.

Snij ondertussen een advocado in blokjes. Hier een filmpje van hoe je een advocado snijdt 😉 http://www.youtube.com/watch?v=Ipzr-kssU7w

Als alles klaar is pak je een grote kom. De pasta, pesto, kip en de advocado in de kom doen en roer het maar onder elkaar.

Voor de afwerking kan je er een paar pijnboompitten of wat basilicum over het bord strooien.
Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s