Spirelli Cocos met scampi

image

Makkelijk te maken, rap klaar en gezond!

Ingrediënten:

  • spirelli lactose en glutenvrij.   Ik haal ze soms bij Gusta (winkel Antwerpen) of bij Carrefour maar ze zijn goedkoper als je ze online koopt.
  • scampi’s
  • cocosolie
  • drie tomaten
  • teentje look
  • bosje peterselie
  • peperbolletjes
  • lactosevrije kaas

Hoe te bereiden:

Kook de spirelli in water met een klein theelepeltje cocosolie.  Plus minus 7 minuten.

Twee theelepels cocosolie in een pan opwarmen.  De tomaten en het teentje look snij je in kleine stukjes en doe je in de pan.  Even laten sudderen en doe de scampi’s erbij. De peterselie en peperbolletjes in de vijzel verpulveren. Deze als laatste erbij voegen.

Afwerken met een beetje kaas en eventuel een beetje peterselie erop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s